13037751_s

Om 3C Communication

Navnet 3C Communication, kommer fra Customer, Company og Collaboration, som for os, er de vigtigste ingredienser, når der tales om forretningsoptimering og kommunikationsløsninger.

3C Communication er en uvildig konsulentvirksomhed, hvor visionen er at være den mest inspirerende sparringspartner, der i samarbejde med jer udvikler den optimale kommunikationsløsning til at understøtte jeres forretning.

Vi ved, at gør-det-selv løsningen er svær for vores kunder - det er derfor vi er her.

Hvordan sikrer man sig den korrekte kommunikationsplatform, når man ikke beskæftiger sig med det til dagligt?

3C Communications viden kommer fra mere end 20 år i telebranchen, hvor vi har arbejdet med digitale PBX’r, Contact centre, videoløsninger, været first mover på IP -telefoni fra Cisco,  first mover på Unified Communication fra Microsoft, arbejdet med de tjenestebaserede ydelser fra TDC herunder Scale og mobilløsninger. Dertil kommer netværks topologi og licensstrukturer som er vigtige elementer i et succesfuldt projekt.

Da meget få i branchen troede på konceptets bæredygtighed, fik vi en del erfaring i, hvordan en organisation motiveres til at se muligheder i måden hvorpå en Unified Communication løsning fungerer anderledes end en traditionel telefoniløsning.

Det at spørge sig for i en erfa-gruppe er ikke nødvendigvis det rigtige, for hvad ved netværket egentlig om de mange muligheder og små work-arounds, der afgør hvad der er rigtigt for jeres forretning. Og de kender helt sikkert intet til jeres behov, som jo er udgangspunktet for hele opgaven. Nogle kontakter en leverandør eller producent for rådgivning og det er bestemt også kompetent teknisk rådgivning – men den er ikke uvildig. Og ofte kun en lille del af den proces, som i skal igennem.

3C Communications ydelser er agile, og kan derfor være alt fra et par timers sparring til et komplet forløb, hvor vi driver hele processen. Læs mere om vores ydelser eller kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.