13225086_s

Hvorfor 3C Communication?

3C Communication er specialist inden for Microsoft Unified Communication, og er den oplagte partner for jer, der gerne vil have modspil og udvikling. Vores rådgivning har kant og mening og vi har de erfaringer, der skal til for at give jer den nødvendige tryghed i hele processen.

Det at spørge sig for i en erfa-gruppe er ikke nødvendigvis det rigtige, for hvad ved netværket egentlig om de mange muligheder og små work-arounds, der afgør hvad der er rigtigt for jeres forretning. Og de kender helt sikkert intet til jeres behov, som jo er udgangspunktet for hele opgaven. Nogle kontakter en leverandør eller producent for rådgivning og det er bestemt også kompetent teknisk rådgivning – men den er ikke uvildig. Og dækker ofte kun en lille del af den proces, som I skal igennem.

Vi har hands-on erfaring med både design og udrulning og kan hurtigt spotte, hvor I som organisation kan løbe i udfordringer.

Vi tager udgangspunkt i at teknikken skal tilpasses jeres forretning og kommunikationsstrategi – ikke omvendt. Vi har tillige stort fokus på organisationens adoption af løsningen og den efterfølgende drift. Og måske skal løsningen laves i flere tempi, så organisationen eller økonomi kan følge med.

Der SKAL være styr på økonomien! Det sikrer alle parters succes. Vi har prøvet det før, og ved hvad en tilpasset løsning bør koste. Og vi har alt med. 

Vi kender markedet og har et aktivt samarbejde med de førende producenter og leverandører på det danske marked.

3C Communications viden kommer fra mere end 20 år i telebranchen, hvor vi har arbejdet med digitale PBX’r, Contact centre, videoløsninger, været first mover på IP -telefoni fra Cisco,  first mover på Unified Communication fra Microsoft, arbejdet med de tjenestebaserede ydelser fra TDC herunder Scale og mobilløsninger. Dertil kommer netværkstopologi og licensstrukturer som er vigtige elementer i et succesfuldt projekt.

3C Communications ydelser er agile, og kan derfor være alt fra et par timers sparring til et komplet forløb, hvor vi driver hele processen. Læs mere om vores ydelser eller kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

3C Communication har erfaring fra flere top 100 virksomheder og organisationer:

  • Internationalt ingeniør firma: Fra Nortel til LYNC, global løsning
  • Større  Kommune: Fra Cisco CCM til Microsoft LYNC, incl applikation til borgerservice
  • Førende forsikringsselskab: Fra MD-110 til LYNC, incl Callcenter med 200 samtidige agenter
  • Industri organisation: MD-110 til LYNC med Contact center
  • Statsejet organisation: Ny LYNC løsning med integration til MD 110, grundet beredskab.
  • Statsejet organisation: Fra TDC Scale til Microsoft LYNC med omstillings applikation
  • International lufthavn: Ny LYNC løsning med integration til MD 110, grundet beredskab.