18386866_s

Aftalegrundlag

3C Communications ydelser er agile og vi kan tilbyde alt fra få timers rådgivning til komplette projekt forløb. Om det skal være time afregning eller på fastpris kan aftales fra sag til sag, dog fordrer fastpris en meget skarp opgave afgrænsning.

Strategi og Business case:

Ofte er der tale om længere projektforløb ,og opgaven har det med at være mere omfattende end I som kunde havde forventet. Omvendt er tiden givet godt ud, da I her får det komplette overblik over projektforløb og økonomi – og får det prioriteret ind, så I ikke risikerer at stå med et projekt, hvor de ansvarlige mister interessen eller får andre opgaver i forløbet. Erfaringen siger minimum 30 timer, men afhænger meget af egen indsats, kompleksitet og hvor langt ud i organisationen der skal arbejdes.

UC Leverandør valg

Dette kan være alt fra et par timers sparring, hvor vi kigger indkomne oplæg fra forskellige leverandører igennem, til en komplet behovs afdækning i organisationen, tilrettelæggelse af inspirationsworkshop, og efterfølgende tilbudsindhentning.

Lej en Skype for Business arkitekt

I arkitektrollen påtager vi os en meget central rolle i jeres bestræbelser på at få indført en UC løsning til glæde for organisationen, men som samtidigt kan driftes.  Arkitekt rollen kan variere fra ganske få timer til flere måneder afhængigt af jeres organisations ønsker til processen, og ikke mindst de ressourcer I selv vil investere, over den periode som et projekt forløber.

Interim Com-Manager

Den Interime Com -Manager er en månedsaftale på et fast aftalt beløb, – startende fra kr. 1.495 ekskl. moms per måned.  Økonomien afhænger af antal brugere, omfanget af opgaver og jeres tekniske kompleksitet.

 

Ydelserne er alle agile, så I er meget velkomne til at kontakte os, for en uforpligtende dialog om netop jeres behov.